سکینه نوری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هم اکنون تمامی شمشیربازان ملی پوش بخش دختران و پسران در خانه شمشیربازی بدون مربی تمرین می کنند و بی توجهی مسئولان موجب از دست دادن زمان برای ورزشکاران حرفه ای این رشته می شود.
وی اظهار کرد: در استان آذربایجان غربی تنها هشت ورزشکار ملی پوش در رشته های فوتبال، تیراندازی، دو و میدانی و شمشیربازی وجود دارد که از این تعداد سهم مدال آوری شمشیربازی بیشتر از بقیه است.
نوری گفت: به عنوان یک بانوی ورزشکار از مسئولان تقاضا دارم به ورزش بانوان اهمیت بیشتری بدهند تا شاهد کسب و استمرار موفقیت های آنها در میادین آسیایی، بین المللی و جهانی باشیم.
وی ادامه داد: من امسال از دوم تا ۱۲ فروردین در ارومیه جهت اعزام به رقابتهای قهرمانی آسیا در کشور چین تمرین داشتم ولی هیچ مسئولی حتی برای روحیه دادن سراغی از من نگرفت.
نوری بیان کرد: در رقابتهای آسیایی، کشورهای کره جنوبی، هنگ کنگ، ژاپن، هند، ویتنام، تایلند و ایران حضور داشتند بعد از دو موفقیت در جدول ۶۴ نفری در مقابل حریفی از تایلند پیروز شدم ولی در ۳۲ نفر به ورزشکاری از چین باختم و حذف شدم.
وی گفت: پس از بازگشت از مسابقه های قهرمانی آسیا همچنان در ارومیه به تمریناتم ادامه می دهم و قرار است در شهریور ماه امسال عازم رقابتهای زیر ۲۳ سال آسیایی ژاپن شوم.
نوری ادامه داد: تیم ایران هر ساله در رقابتهای جوانان آسیا مقام آور بوده است ولی رقابت در رده سنی بزرگسالان کار سختی است چرا که اغلب ورزشکاران جهانی در قاره آسیا و کشورهای آسیای شرقی از قدرت برتر شمشیربازی جهان هستند.
این بانوی ورزشکار دانشجوی سال دوم رشته تربیت بدنی در دانشگاه نازلوی ارومیه است.
رضا محمودپور دیگر شمشیرباز ارومیه ای تیم ملی جوانان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هم اکنون جهت شرکت در اردوی آمادگی تیم ملی برای شرکت در رقابتهای باشگاه های آسیا در تایلند و جوانان آسیا در ژاپن دعوت شده ام.
وی اظهار کرد: شهر ارومیه ملی پوشان و مدال آوران بسیاری در عرصه های ملی دارد ولی با کمال تاسف توجهی به این رشته ورزشی مدال آور نمی شود و انگار مسئولان استان به جز والیبال هیچ رشته ای دیگری را نمی بینند.
محمودپور بیان کرد: جذب مربی خارجی در ارومیه می تواند بسیاری از نیازهای فنی و تخصصی ورزشکاران مطرح استان را فراهم کند و از مسئولان هیات و ورزش درخواست داریم مشکل ما را به نوعی حل کنند.
وی ادامه داد: ورزشکاران استان در سطح کشوری مقام های زیادی دارند ولی اگر بخواهیم در سطح آسیا و جهان نیز مدال کسب کنیم، نیاز به مربی مطرح خارجی داریم.
محمودپور گفت: هم اکنون تمرینات ما دو روز در هفته زیر نظر یک مربی از تبریز انجام می شود و بقیه روزها را بدون مربی تمرین می کنیم.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی اطمینان به نقل از ایرنا، سال گذشته با تغییر مدیریتی در هیات شمشیربازی استان و امسال با استعفای علی نجف زاده دبیر سابق هیات، به نظر می رسد وضعیت نابسامانی در این هیات حاکم شده است و این تغییر و تحولات به ضرر ورزشکاران و موجب به خوردن ساختار تشکیلاتی این مجموعه شده است.
هم اکنون مدیر کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی مسئولیت ریاست هیات شمشیربازی استان را دارد و غفلت از امورات هیات و وضعیت ورزشکاران مطرح این رشته می تواند عواقب جبران ناپذیری را به دنبال داشته باشد.
پیشتر بابک طالبی مدیر کل سابق حمل و نقل و پایانه های استان ریاست هیات شمشیربازی را بر عهده داشت و نقش ارزنده ای در کسب موفقیت شمشیربازی را ایفا کرد.
هیات شمیشربازی آذربایجان غربی فعالیت خود را از سال ۸۲ در استان آغاز کرده و حضور قهرمانانی همچون طاهر عاشوری، حجت حکیمیان، سکینه نوری، الهه قهرمانی، رضا محمود پور، علی رمضانی و کسب مدال متعدد کشوری، بین المللی و آسیایی از موفقیت های این هیات نوپا می باشد.
۷۱۲۶/۱۹۰۵

کلیدواژه ها :

این خبر را به اشتراک بگذارید :